Onze Diensten

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, bekijk hieronder de meest gevraagde diensten. Heeft u zelf nog een klusje waarvan u niet weet of we hiervoor geschikt zijn, laat het ons dan weten via de contactpagina

Totaalprojecten

Wanneer u op zoek gaat naar een dienstverlener of klusjesman voor uw volgend klein of grootschalig renovatieproject, dan loont het zeker de moeite om Tijl te contacteren. Dit is een betrouwbare ondernemer dat u altijd kan helpen. Wat zijn de stappen, hoe gaat het gebeuren, binnen welke termijn wil je het project klaar enz.. Deze vragen zal Tijl u klaar en duidelijk beantwoorden. Hieronder een aantal diensten waarin Tijl voldoende ervaring heeft.

Electriciteit

Als u mij belt zult u niet teleurgesteld zijn, ik ben de meest makkelijkst bereikbare elektricien die er is en wanneer nodig ben ik er voor u. Ik ben een ervaren elektricien die toegankelijk, betrouwbaar en met respect voor mijn klanten is. Geen noodgeval is te groot of te klein, met mijn expertise zal ik u voorzien van een gratis offerte en een schriftelijke schatting van mijn werk dat moet uitgevoerd worden en dit inclusief alle kosten en vergoedingen.

Sanitair

Wij bieden alle soorten loodgietersdiensten aan om aan al uw behoeften te voldoen, het dit nu gaat om een noodgeval, een renovatie en installatie, wij zijn dan het bedrijf dat u moet bellen, contacteer ons vandaag voor een gratis prijsvoorstel.

Schrijnwerk

Reken op vakmanschap en creativiteit voor je binnen en buitenschrijnwerk. Dit kan voor zowel meubilair, renovatie en nieuwbouw dat u expert Tijl kunt inschakelen.

Tuinonderhoud

Wilt u eenmalig of periodiek werken laten uitvoeren in uw tuin door een tuinman, dan is Tijl de geschikte man voor bijvoorbeeld het scheren van hagen of bomen, een nieuw terras of pergola in uw tuin laten aanleggen, een volledige tuinarchitectuur met aanlevering van plan door een tuinarchitect, vijver aanleggen, verhardingswerken enz.. Tijl is hiervoor de geschikte man! Contacteer hem vandaag.